Без категорії

“Я сам удивлен! Выгоднее для Донбасса и России не могу представить.” Сурков зізнається, Мінські угоди були настільки їм вигідні. ВІДЕО

Rostyslav Demchuk

Мене не раз запитували мої колеги в Україні:

– Ростиславе, чому, за що і як могло статися, що тебе внесено в реєстр “Миротворця”?
Так от, нарешті з`явилось відео головного політ-технолога Кремля Владислава Суркова, де він срверджує, що Мінські угоди на той час були вершиною “російської дипломатії” і виключно відповідали “інтересам Росії” і “дела России на Донбасе” і кращого для Росії не було нічого іншого.

Петро Порошенко, Ангела Меркель, франсуа Олланд, Владімір Путін… усі хором ствердживали що “альтернативи Мінським домовленостям” немає. Я добре розумів суть цієї пастки для України.

У своїх статтях я розвінчував смертельну хибність для України цієї тези. Я був свідком і розписав погодинно, як Петра Порошенка заманили Меркель і Олланд спочатку у Нормандську, а потім і у Мінські пастки. Мої статті були детальними і вичерпними щодо фактажу і суті Нормандського формату і Мінських домовленостей. Я ,фізично знаходився у тих місцях: і на свяккуваннях в Нормандії і у Мінську, коли вирішувалась доля України… Але, не на користь України.

Звісно, що за це я різко критикував і Петра Порошенка, і Павла Клімкіна, і валерія Чалого.
ось це і стало тригером, щоб антон геращенко вніс моє прізвище у свій “Миротворець”.
Нарешті Петра Порошенка змінив Володимир Зеленський, а Павла Клімкіна змінив Вадим Пристайко. Вадиму Пристайку в деталях виклав усю абсурднісь Мінських домовленостей і їх згубність для України.
І от результатом моєї роботи і критики Порошенка і його згубної політики щодо України стало те, що у 2019 році у Парижі під час зустрічі у форматі “Нормандської четвірки” Володимир Зеленський висловив застереження щодо послідовності виконання так званих Мінських протоколів, підписаних з боку України Леонідом Кучмою. зокрема застереження стосувались 9 параграфу про послідовність виборів на окупованому Донбасі.
Тепер кусайте лікті, мої вороги! Владислав Сурков сам розповідає про згубність Мінських домовленостей для України.

о

Джерело