Без категорії

Лещенко: Поганий день не тільки для Нестора Шуфрича. Юлія Тимошенко програла судовий процес

Сергій Лещенко

Поганий день не тільки для Нестора Шуфрича. Оприлюднено повний текст судового рішення – Юлія Тимошенко програла ініційований нею 3 роки тому судовий процес проти мене. Тепер казати про зв’язки Тимошенко та Медведчука (та його соратника Шуфрича) можна без будь-яких ризиків наразитися на тяганину.

Вкотре хочу висловити слова подяки своєму зірковому адвокату Роман Васильняку, який немов насіння лузгає зіркових опонентів (окрім Авакова, Медведчука, Турчинова, Іванющенка нещодавно він розмазав Черновецького).
Отже, Тимошенко судилася через декілька фраз в моїй статті за 2020 рік для «Кyiv Post» під назвою «Прозахідна Тимошенко стає на бік проросійських агентів в Україні».

Рішенням Подільського районного суду міста Києва під головуванням судді Світлани Захарчук у задоволені позову Юлії Тимошенко відмовлено повністю.

Декілька цікавих обставин цього судового процесу:

Тимошенко намагалася отримати судове рішення щодо відсутності у неї з Віктором Медведчуком будь-яких політичних відносин.

Тимошенко спочатку подала до мене не за адресою – в Печерський районний суд міста Києва (саме у цьому суді без будь-яких правових підстав тривав 5 років інших судовий процес – Медведчука проти мене). ЮВТ просто намагалася повторити фінт кума Путіна.

Тимошенко подала абсолютно абсурдну за змістом заяву про забезпечення позову – прагнула заборони мені поширювати у будь-який спосіб інформацію щодо підтримки Тимошенко з боку Віктора Медведчука.
Схеми та юридичні трюки, якими користувався сам Медведчук, уже не працюють. Такими справами під час війни політики лише блокують нормальну роботу судів, адже забирають час для розгляду дійсно важливих судових справ.

Також хочу подякувати Платформа прав людини за судовий захист, а судді Світлані Захарчук за терпіння та справедливе рішення.

На зображенні може бути: blueprint та текст
На зображенні може бути: blueprint та текст
На зображенні може бути: корінець квитка та текст
На зображенні може бути: корінець квитка та текст
На зображенні може бути: корінець квитка та текст
На зображенні може бути: корінець квитка та текст
На зображенні може бути: blueprint, корінець квитка та текст

Джерело