Без категорії

Українка: Цікаво, а якщо б українці приїхали в Єрусалим і так як хасиди ср@ли навколо сміттям, виправдовуючи це релігією

Manana Bogachevska

ВІЛЬНА ЗОНА
Комендантської години, як і війни, в Умані, мабуть, немає, як і не було маскараду з масками і ветеринарних паспортів овцинації … свято

P.S.:
цікаво, а якщо б українці приїхали в Єрусалим і так само себе там поводили, як хасиди, та срали навколо сміттям, виправдовуючи це релігією, чи толерували би це місцеві жителі?

P.P.S.:
мабуть, для порівняння, необхідно їх Нахмана перезахоронити в Британії, хай би там спробували отак насмітити, хоча б один день, оце би було шоу, штрафи би платили усі євреї за сміття цих хасидів.
Штраф – Депортація – Довічна заборона перетинати кордон країни гарантовано, бонусом міжнародне імідж-тавро засранців та дикунів.

Про яку повагу та толерантність може йти мова, якщо ці особи не мають ні культури виховання, ні поваги стосовно українців та української землі, загалом.
Читала десь, що хресну ходу до Почаєва місцеві органи та поліція забороняли провести, бо під час війни заборонені масові зібрання, а тут близько

40 000 осіб в одному місці, гуляй-засирай, та ці святкування відбуваються на вулицях міста, три дні підряд суцільне скупчення.
Чи антиконституційні закони сидіти по зонах та з коменданськими годинами і мовчати в тряпочку тільки для покірних гоїв українців ??
*жителі міста та області можуть спати спокійно, прильотів не передбачено

На зображенні може бути: 6 людей та натовп
На зображенні може бути: 10 людей, натовп та текст
На зображенні може бути: 4 людини

Джерело